Allmänna villkor

Allmänna regler

Innehåll i utbildningsmaterial är endast ämnat för betalande deltagare och får inte kopieras eller distribueras till någon annan person utan föregående skriftliga medgivande från JL Comfort Group AB. Digital utbildning får inte göras tillgänglig eller visas för tredje part som inte har erlagt avgift. Den får heller inte laddas ned.

Köp

Vid beställning träffas avtal om köp när ni väljer att bekräfta ert köp i kassan. En automatiserad orderbekräftelse och faktura kommer då att skickas till er angivna mailadress. Minsta antal licenser är 5 licenser. Licenserna gäller i 12 månader från inköpsdatum och kurs som aktiverats ska avslutas inom 2 månader från aktiveringsdatum.

Retur och ångerrätt

Retur- och ångerrätt gäller ej på digitala och nedladdningsbara produkter enligt lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Köpta licenser går ej att returnera. De gäller i 12 månader.

Köp av träningsdockor

Träningsdockor Mini Anne beställs på denna hemsida. Leveranstiden är normalt 5–7 vardagar. Fraktkostnad är inkluderad i priset för köp inom Sverige och leverans sker med företagspaket till ditt företag eller ombud. För ej utlösta paket så kommer vi fakturera 195 kr ex moms, för att täcka uppkomna kostnader. Tänk därför på att alltid hämta ut era beställningar inom 8 dagar från det att paketet ankommit till postombudet.

Transportskada

Om produkten är fraktskadad vid leveranstillfället ber vi er att anmäla det omgående till oss. Synliga skador behöver anmälas senast 3 dagar efter mottagandet och dolda fraktskador inom 7 dagar. Om ni upptäcker en skada på kartongen vid leveranstillfället kan ni vägra att ta emot godset förutsatt att ni inte hunnit kvittera mottagandet. För att reklamationen mot PostNord skall kunna hanteras korrekt måste ni spara emballaget, adresslappen samt eventuell pall som kom med den fraktskadade försändelsen.

Personuppgifter

När du köper en utbildning av JL Comfort Group AB eller som elev registrerar ett konto på utbildningsportalen sparar vi dina personuppgifter för att kunna leverera dina varor, samt för att du ska kunna genomföra utbildningen. JL Comfort Group AB är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter Kund lämnar.

Betalningsvillkor
Vi använder oss av Payson Checkout med möjlighet till betalning via faktura eller kortbetalning.

Betalningstiden är 30 dagar från fakturadatum för enskilda produkter och tjänster.