Om Human Comfort

Human Comfort startade 2009. Vår vision är att genom kunskap och produkter av hög kvalité, bidra till en trygg arbetsplats för våra kunder och dess anställda. Vi håller kurser i HLR på företag för både mindre och större grupper. Då det ofta är flera i gruppen som inta kan komma ser vi därför ett behov av HLR utbildning online som ett komplement. Genom denna HLR webbutbildning vill vi erbjuda en enkel och smidig utbildning för ditt företag. Enkelt då ni inte behöver samla alla anställda på samma plats vid samma tid. Era anställda kan gå kursen på tider som passar dem. Det underlättar för företag som alltid behöver vara bemannade.

En hjärtsäker arbetsplats

Många företag väljer idag att ha en hjärtsäker arbetsplats där alla anställda har utbildning i Hjärt- och Lungräddning. Vi vet inte om, och vem, som kommer att drabbas. Med kunskap är vi varandras trygghet. Om ett plötsligt hjärtstopp skulle drabba mig känns det tryggt att veta att mina medarbetare har kunskaper i Hjärt- och Lungräddning och vise versa. Om något händer någon av mina arbetskamrater eller någon annan i min närhet så vet jag vad jag ska göra. Vi har en enorm förmåga att plocka fram det som är viktigt ur minnet när kunskaperna behöves. Om vi larmar 112 så får vi även vägledning därifrån.

Har du frågor kring våra utbildningar eller behöver hjälp med utbildning på plats är du varmt välkommen att kontakta oss via mail utbildning@humancomfort.se

Produkter och hjärtstartare

När det gäller Första hjälpen produkter har vi det man bör ha på en arbetsplats och mer där till.

Human Comfort tillhandahåller ett stort sortiment produkter, allt från medicinska skyddsprodukter till vardagliga första hjälpen produkter för mer eller mindre allvarliga skador. Hos oss hittar du första hjälpen stationer, funktionsplåster, förband, akutväskor, blodstopp, brännskadeförband, hjärtstartare, andningsmask, skyltar & dekaler och mycket mer.

Våra kunder återfinns bland annat inom byggsektorn, verkstad, produktion och industri. I den offentliga sektorn jobbar vi mycket med förskolor, skolor, äldreomsorg, fritidsförvaltning och många tekniska förvaltningar.

Läs mer på humancomfort.se/produkter eller ring oss direkt på 08–5655630. Våra professionella säljare kan hjälpa er med det ni behöver inom första hjälpen.

För mer information om Human Comfort, besök vår hemsida humancomfort.se